E-mail: Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Gratis aanmelden

Veel gestelde vragen

Wat is een uitzetlijst?

Een uitzetlijst is een lijst van spullen, 'de uitzet', die je nodig hebt voor wanneer je op jezelf gaat wonen. Het is een soort checklist die je kunt gebruiken om niets te vergeten als je die stap neemt.
Op deze website zijn een aantal varianten beschikbaar, voor verschillende situaties.

Is het aanmaken van een gebruikersaccount gratis?

Ja, dat kost je niets!

Mag ik meerdere lijsten beheren binnen een gebruikersaccount?

Jazeker, je kunt meerdere uitzet lijsten aanmaken om te beheren.

Waarom staat niet alles voor mijn uitzet op de lijst?

De lijst wordt vanzelf completer als er meer mensen gebruik gaan maken van deze website. Je zult zien dat binnenkort alles voor je uitzet er op staat. Bovendien kun je zelf gemakkelijk dingen toevoegen zodra je een account aangemaakt hebt.

Waarvoor is het cadeau icoon naast de dingen op mijn lijst?

Hiermee kun je iets op je cadeau lijst zetten. Bovenaan je uitzetlijst zie je een link die je kunt delen met vrienden of familie. Met het cadeau icoon kun je er voor zorgen dat een item op de cadeau lijst terecht komt. Zo zien je vrienden wat je graag wilt krijgen!

Wat betekent het muntje naast de dingen op mijn lijst?

Dit muntje verwijst naar de prijs-vergelijkings-website Beslist.nl. Door hier op te klikken zie je direct de zoekresultaten voor het product van de regel waar je in geklikt hebt. Klik je bijvoorbeeld naast 'Boxspring' op het muntje, dan krijg je een aantal boxspring bedden te zien met de bijbehorende prijzen. Zo krijg je snel een indruk wat het allemaal ongeveer kost. Of kun je vast uitzoeken welk bed je gaat aanschaffen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via deze pagina.

Waarom is functie X niet beschikbaar?

UitzetLijst.nl is nog volop in ontwikkeling. Er staat nog veel functionaliteit op de lijst om toegevoegd te worden. Op dit moment is de site dus nog niet compleet!

Jouw website stijl: Pink of Blueish